jueves, 14 de junio de 2012

DHUB exposa al Metro Diagonal!


Objectes de museu. Les col.leccions dels Museos DHUB

Si per casualitat esteu per Barcelona i no teniu plan o bé sí que el teniu però disposeu d'una estoneta... aprofiteu per visitar l'exposició que hi ha a l'Espai Mercé de l'estació de Metro Diagonal.
L'espai no és molt gran però et dona la possibilitat de rebre un kit kat cultural mentre et desplaces per la ciutat en Metro.

L'exposició "Objectes de Museu" es podrà visitar del 12 de juny fins el 21 de setembre.
Trobareu una mostra d'obres representatives dels 4 Museus DHUB.

El petit oasis urbanita el trobareu exactament a la connexió entre els dos vestíbuls de la L5 de l'estació de Metro Diagonal, no té pèrdua.
Per cert, l'entrada a l'exposició és gratuïta.

I què és el DHUB? A grans trets i resumint el Disseny Hub Barcelona (DHUB) és la integració d'un museu, un centre i un laboratori destinat a promoure la comprensió i el bon ús del món del disseny. Tot i que si voleu més informació sempre podeu entrar a la web http://www.dhub-bcn.cat/

En el museu podeu trobar des de vestits fins a mobles, vehicles, cartells, ceràmica, papers pintats, complements... bé, un lloc on anar a passar unes quantes hores per inspirar-se i aprendre.

Actualment el Museu està ubicat al Carrer Montcada 12 i al Palau Pedralbes, Avda Diagonal 686) de Barcelona, però es preveu que abans del 2013 ja tinguin la seu a la Plaça Glòries (aquell edifici que sembla que estigui en equilibri sobre la Gran Via de les Corts Catalanes!).


No hay comentarios:

Publicar un comentario